Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Er du vores nye Fundraiser? - Foreningen Danske Modeller
Skærmbillede 2015-08-17 kl. 10.46.16 AM

Er du vores nye Fundraiser?

Har du lyst til at blive en del af en spændende frivillig fagforening der siden 2010 uvildigt og aktivt har påvirket modebranchens forhold, arbejdet med faglig rådgivning og fået stor bevågenhed fra pressen, så læs endelig videre.

Foreningen Danske Modeller er en forening, der samler danske modeller og modeller, der arbejder i Danmark, i et fagligt og socialt fællesskab. Vi er modellernes fælles stemme i den modepolitiske debat, og vi arbejder for at forbedre modellernes vilkår og arbejdsforhold. Vi blev stiftet i juni 2010, og har idag ca. 500 medlemmer.

 

Da vi er i fuld gang med at opruste vores aktiviteter og indsatser leder vi efter en engageret fundraiser, som vil være med til at udvikle og styrke vores kommercielle aktiviteter, og dermed øge den økonomiske opbakning til vores sag – modellers rettigheder og ansvar som rollemodeller for modebranchens publikum.

Dine arbejdsopgaver kunne for eksempel bestå i at

  • Udvikle strategier, handleplaner og budgetter for fonde og puljer
  • Skrive fonds- og puljeansøgninger
  • Udvikle og overvåge budgetter for vores projekter

Da foreningen er baseret på frivillig arbejdskraft er alle vores stillinger ulønnet. Tilgengæld har vores frivillige rig mulighed for medindflydelse og frihed under ansvar. Vi står desuden meget gerne til rådighed med anbefalinger, vejledning og netværk.

 Om dig

  • Du har en kreativ og iderig tilgang til at udvikle overskudsgivende aktiviteter
  • Du er systematisk og god til at følge op og opsøgende ift. mulige donorer/partnere
  • Du formår at holde fokus på flere opgaver og overholde deadlines

Kontakt

Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til ida@danskemodeller.dk eller ring på 4248 8660 hvis du er interesseret i at høre mere.

Comments are closed.