Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Kommunikationsmedhjælper til Foreningen Danske Modeller
Skærmbillede 2015-08-17 kl. 10.46.40 AM

Er du vores nye kommunikationsmedarbejder?

Foreningen Danske Modeller er en forening, der samler danske modeller og modeller, der arbejder i Danmark, i et fagligt og socialt fællesskab. Vi er modellernes fælles stemme i den modepolitiske debat, og vi arbejder for at forbedre modellernes vilkår og arbejdsforhold. Vi blev stiftet i juni 2010, og har idag ca. 500 medlemmer.

Har du lyst til at blive en del af en spændende frivillig fagforening der siden 2010 uvildigt og aktivt har påvirket modebranchens forhold, arbejdet med faglig rådgivning og fået stor bevågenhed fra pressen, så læs endelig videre.

I Foreningen Danske Modeller oplever vi stor interesse fra medierne, hvor vi særligt under modeugerne har travlt (se et udsnit af vores pressearbejde her)

Derfor leder vi efter en dygtig kommunikatør, som kan være med til at præge og styrke foreningens profil udadtil. Rigtig meget af vores arbejde er ‘usynligt’ (analyse-, udviklings- og rådgivningsarbejde), og derfor har vi brug for mere synlighedsarbejde – særligt på sociale medier.

Dine arbejdsopgaver kunne for eksempel bestå i at
• Udarbejde pressemeddelelser
• Skrive artikler
• Lave portrætter af modeller
• Interviewe vores ambassadører
• Hverve nye ambassadører
• Hjemmesideopdatering
• Aktiviteter på Instagram og Facebook.

Da foreningen er baseret på frivillig arbejdskraft er alle vores stillinger ulønnet. Tilgengæld har vores frivillige rig mulighed for medindflydelse og frihed under ansvar. Vi står desuden meget gerne til rådighed med anbefalinger, vejledning og netværk.

Om dig
• Du har en stor interesse for kommunikation og sociale medier, og du læser formentlig en kommunikations- eller formidlingsuddannelse
• Du arbejder struktureret og effektivt, og du har en udpræget sans for kvalitet og detaljer
• Du formår at holde fokus på flere opgaver og overholde deadlines

Kontakt

Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til ida@danskemodeller.dk eller ring på 4248 8660 hvis du er interesseret i at høre mere.

Comments are closed.