Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/danskemodeller.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Sekretariat - Foreningen Danske Modeller

Sekretariat

Danske Modeller har brug for forskellige fagligheder og holdninger i vores arbejde. Derfor rådgiver bestyrelsen sig løbende med et sekretariat som bla. består af en jurist, en iværksætter og en journaliststuderende.

Peter Langsted, juridisk konsulent


PDL_webUd over at være juridisk konsulent i Danske Modeller får jeg lov at nørde med teknikken til hjemmeside, nyhedsbreve o.l. Jeg arbejder til daglig som jurist med murders & executions (tak, American Psycho!) i advokatfirmaet Bech-Bruun. Desuden bijobber jeg som retfærdighedens vogter i Gellerupparkens Retshjælp. Jeg er tilpas barnlig til at foretrække at lave alt andet end det, jeg får besked på, og er primært med i Danske Modeller, fordi jeg elsker aktivisme i alle former og afskygninger, og fordi det er helt fantastisk at få lov at lege voksen og bidrage til et godt formål, der som frynsegode dufter lidt af fest og farver.

Kontakt: peter@danskemodeller.dk

Lykke Jeppesen, medstifter og konsulent 


Jeg har arbejdet som model siden 2008 i Danmark, New York og Los Angeles. Jeg er engageret i Danske Modeller fordi jeg mener, at modeller manger en samlet stemme i modebranchen, og et forum, hvor det er muligt at søge råd og vejledning, både ved professionelle, men også ved et stærkt aktivt netværk af af modeller, som kan dele viden og erfaring. Desuden mener jeg, at det er vigtigt, at bidrage til en ændring af den diskurs, som hersker omkring modelerhvervet, for at sikre, at dette med tiden vil betragtes som et ordinært erhverv som naturligt kræver ordinære rettigheder og reguleringer. Jeg bor i Århus og studerer.

Kontakt: lykke@danskemodeller.dk

Nikolaj Køster, marketing og samarbejde


Til dagligt er Nikolaj medstifter og ansvarlig for kommunikation i den succesfulde start-up virksomhed Drivr (før Click a Taxi). Han er uddannet KaosPilot og har boet og arbejdet i Oslo, San Francisco og Durban. I fritiden er han inkarneret festival deltager, elsker motorsport og løber marathon i næsten bare tæer. Han er oprindeligt fra Århus og bor i dag i København. Nikolaj siger: ”At kunne hjælpe piger og drenge med modeldrømme med at få et socialt netværk, en ordentlig løn og et sundt forhold til sin krop er en rigtig god sag. Jeg håber at kunne biddrage til det formål og sikre at foreningen bliver endnu bedre for medlemmerne”

 

Heloise Rosing, sundhed og ernæring 


Heloise Rosing

Jeg er medlem af Danske Modeller og en del af bestyrelsen selvom jeg ikke arbejder som model. Jeg er til gengæld uddannet kostvejleder og glæder mig utrolig meget til at arbejde for at Danske Modellers medlemmer får vejledning i kost, samt arbejde for at der i Danmark er fokus på sunde rollemodeller og skønheds idealer. Jeg kommer, udover bestyrelsesarbejdet, til at afholde kurser i samarbejde med en personlig træner, hvor DaMos medlemmer kan lære om kost samt træning. Jeg arbejder og bor i København.

 

 

Leave A Comment